ANNE ELVEDAL
Forfatter og manusforfatter

Bøker


Mørkets tjener


Etter fire måneder på ei ungdomspsykiatrisk avdeling vender Martin tilbake til Hommelvik. Det er mye han ikke husker fra den siste tida. Han har heller ikke fått kontakt med Rebekka. Da han får vite at Rebekka er forsvunnet, og at det går rykter om at hun har drept kusina si, prøver Martin å finne henne – og oppdager at mørke, farlige krefter herjer i bygda.

Hvem bryter portforbudet og knuser soveromsvinduet hans? Hvem er den mystiske jenta han drømmer så rart om? Og hvorfor blir han ikke kvitt den kvalmende følelsen i brystet som gjør at han glemmer å spise?

Anmeldelser:

Mørkets tjener er tredje bok i Dødens spill-trilogien.
Kjøp Mørkets tjener her.


Den sorte bruden


Hva var det Rebekka og Martin starta med det gamle åndebrettet i sitt forrige liv?

Helenes fostersøster forsvinner sporløst på vei hjem fra butikken. For å få svar på om hun lever, trosser Helene advarselen om å aldri ta i bruk sine evner til å kommunisere med døde – og kastes inn i et farlig spill styrt av mørke krefter.

Hvem er den døde jenta hun får kontakt med? Hvem vugger på den gamle dukkevogna om natta? Kan hun stole på lensmannssønnen som påstår at han også har spesielle evner? Og viktigst av alt: Kan Helene stole på seg selv?

Anmeldelser:

Pressemelding: Den sorte bruden

Den sorte bruden er andre bok i Dødens spill-trilogien.
Kjøp Den sorte bruden her.


Dødens spill


Etter farens plutselig død finner Rebekka et åndebrett som setter henne i kontakt med mørke krefter. Det hun trodde var en ulykke, viser seg å være et drap, og merkelige ting begynner å skje rundt henne. Rebekka står plutselig overfor et mysterium som er langt større enn hun kunne forestille seg. Hvem er det som raserer rommet hennes? Hva er det egentlig med den nye gutten i bygda? Og hvem er det som ringer henne fra farens mobiltelefon?

Anmeldelser:

Pressemelding: Dødens spill

Dødens spill er første bok i Dødens spill-trilogien.
Kjøp Dødens spill her.